Ve Felipe Melo Florya'da

Galatasaray, Felipe Melo’yu 1.5 milyon Euro’ya 1 yıl daha kiralamak için Juve ile anlaştı. Bugün İstanbul’a gelecek olan Sambacı, Arena’daki Fiorentina maçını tribünden izleyecek.

Transfer sezonunun açıldığı 14 Haziran tarihinden itibaren Melo’yu kadrosuna katmaya çalışan G.Saray, amacına dün ulaştı. Pitbull, Juventus’tan 1 yıllığına kiralandı. İtalyan kulübünün 8 milyon Euro bonservis bedelinde diretmesi üzerine ‘kiralama’ formülünü devreye sokan Cimbom’un Juve’ye yaptığı 1.5 milyon Euro’luk teklifi dün gece kabul gördü ve Melo Florya’ya döndü...

Resmi siteden duyuracaklar

G.Saray, Sambacı ile 40 maç oynadığı baz alındığında 4.4 milyon Euro’luk yıllık ücreti karşılığında el sıkıştı.
Sarı kırmızılıların sözleşmeye ‘5 milyon Euro’ karşılığında satın alma opsiyonu maddesini de koydurmak istediği öğrenildi. Cimbom, Juventus’tan resmi yazılı bildirimin gelmesi ile bugün sabah saatlerinde bu gelişmeyi KAP’a bildirip, transferi resmi sitesinden duyuracak.

İdmanlarını İtalya’da sürdüren Melo’nun da bugün İstanbul’a geleceği bildirildi. Sambacı, Florya’da takım arkadaşlarıyla biraraya gelip, saat 22.00’de, TT Arena’daki Fiorentina maçını tribünden izleyecek.

Tapusunun 35 milyon Euro’ya mal olması üzerine kiralama formülü ile Sambacı’nın transferini bitiren G.Saray’a Melo’nun 1 yıllık maliyeti maç başı ücretleri dahil 5.9 milyon Euro’ya gelmiş oldu.

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları