Ve Melo İstanbul'da!

Galatasaray'ın Juventus'tan 1 yıl daha kiraladığı Felipe Melo, İstanbul'a ulaştı.

Galatasaray'ın bir sezon daha kiralık olarak anlaştığı Felipe Melo öğleden sonra İstanbul Atatürk Havalimanı'na ayak bastı. Melo'nun gelişi ile havalimanı adeta karışırken, sarı kırmızılı taraftarlar, Brezilyalı yıldızı yine büyük coşku ile karşıladı. Yoğun ilgi sonrasında direk Florya Metin Oktay Tesisleri'ne gidecek olan Melo, önce teknik direktör Fatih Terim ile görüşecek. 

Transferi ile ilgili gelişmeleri sürekli Twitter hesabından sarı kırmızılı taraftarlar ile paylaşan Melo dün Fiorentina maçı oynanırken attığı mesaj ile bugün 14.25'te İstanbul'da olacağını bildirmişti.

Melo yarın sağlık kontrolünden geçecek ve kendisini bir yıl daha kiralık olarak sarı kırmızılı renklere bağlayan imzayı atacak. Takım arkadaşları yaklaşık 2 aydır yeni sezon için hazırlanırken, tatilini sürdüren Melo'nun bir haftadır İtalya'da tek başına antrenman yaptığı öğrenildi.

FENERBAHÇE MAÇINDA OYNAMAK İSTİYOR
Yeni sezon için önemli oranda antrenman eksiği olan Felipe Melo'nun teknik direktör Fatih Terim'e, Süper Kupa Finali'nde oynamak istediğini ileteceği öğrenildi. Ancak Fatih Terim'in henüz takımla hiç antrenman yapmayan Melo'nun bu talebine olumlu yanıt vermesinin çok düşük olduğu biliniyor.

TOPLU İMZA YAPILMAYACAK
G.Saray, Melo'nun kiralanması ile birlikte transferi büyük oranda tamamladı. Başkan Ünal Aysal'ın fikri olan Türk Telekom Arena'da yapılması planlan toplu imza töreni ise teknik direktör Fatih Terim'in isteği üzerine Fenerbahçe maçı nedeniyle iptal edildi. Terim'in, Süper Kupa finali öncesinde motivasyonu etkileyeceği gerekçesiyle toplu imza törenine karşı çıktığı öğrenildi.

ŞİMDİ HEDEF SOL BEK    
Melo'nun yeniden katılımı ile birlikte Galatasaray, kadronun temel iskeletini tamamlarken, sadece Hakan Balta'ya alternatif olarak düşünülen sol bek transferine ağırlık verilecek. Bu mevki için ise düşünülen ilk aday Brezilya'nın Fluminense Kulübü'nde forma giyen Carlinhos. 25 yaşındaki oyuncunun bonservisi gelecek yıl sona erdiği için bonservis bedelinin çok yüksek olmayacağı planlanıyor ve G.Saray Yönetimi şimdi bu transferi bitirmek için kolları sıvayacak.

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları