Ver Baros'u, al Q7'yi!..

Galatasaray ile Beşiktaş arasındaki takas iddiaları büyümeye başladı. Milan Baros ve Ricardo Quaresma konusunda flaş iddia...

Galatasaray'ın elden çıkarmak istediği Milan Baros ile Beşiktaş'ın maliyetinden dolayı sıkıntı yaşadığı Ricardo Quaresma konusunda sıcak gelişmeler yaşanıyor. Günün iki iddialı haberi...

AMK'nın haberine göre; Harıl harıl forvet arayan Beşiktaş ve Baros'u satmak isteyen Galatasaray ortak bir noktada buluşmak üzere..Milan Baros ve Ricardo Quaresma takasında teklif siyah-beyazlı cepheden geldi. Alınan bilgilere göre Beşiktaş yöneticisi Tamer Kıran, Galatasaray idarecisi Abdurrahim Albayrak'ı aradı ve "Baros'u bize verirseniz bedelsiz olarak Quaresma'yı size yollarız" önerisinde bulundu. Albayrak ise Fatih Terim'le konu üzerinde görüşmek üzere süre istedi.

BEDELSİZ GİDER

Beşiktal senelik 3.7 milyon euro garanti para alan Quaresma'yı elden çıkarmak için her şeyi yapıyor. Galatasaray ise 2.7 milyon euro ücreti bulunan Baros'u gözden çıkardı. Çek forvetin mukavelesi bu sezon sonunda bitecek. Yani satılamaz veya takasta kullanılamazsa sezon sonu takımdan bedelsiz olarak gidebilecek. Teknik direktör Fatih Terim, geçtiğimiz sezon oynanan Beşiktaş maçlarında Quaresma'ya olan hayranlığını sık sık dile getirmişti.

TESELLİ ETTİ

Hatta İnönü Stadı'nda 2-0 kazanılan Süper Final karşılaşmasının ardından Terim, Quaresma'nın yanına giderek onu teselli etmiş ve ne kadar kaliteli bir futbolcu olduğunu söylemişti.

HABERTÜRK DE YAZDI...

Beşiktaş'ta Başkan Fikret Orman, Samet Aybaba'ya "Hocam, Baros G.Saray'dan ayrılacak, bize verirlerse ister misin?" diye sordu. Aybaba ise "Baros kaliteli bir isim, benim sistemime uyar" yanıtı verdi.

Bu cevabın üzerine ise Fikret Orman bu kez de, "Bu işi para vermeden yaparsak çok iyi olur. Quaresma'ya karşılık Baros'u önerelim. Hem yıllık 3.5 Milyon Euro'luk parasından kurtuluruz" diyerek şaşırtıcı bir öneri getirdi. Deneyimli teknik adam da bu teklife onay verdi. Galatasaray ile yapılacak görüşmeleri Baros'un menajeri Ahmet Bulut ve Sarı Kırmızılı yönetici Abdurrahim Albayrak ile akraba olan yönetici Ahmet Kavalcı'nın yapması kararlaştırıldı. Kulüplerin anlaşması halinde ise Baros'un Çek Milli Takımı'ndan arkadaşı olan Sivok, yıllık 2.5 Milyon Euro civarında kazanan deneyimli golcüyü daha az bir rakam için iknaya çalışacak.
Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları