Vicente Calderon'da 40 bin avroluk loca

Galatasaray'dan sürpriz bir şekilde Atletico'ya transfer olan Arda, daha önce atmosferinden çok etkilendiğini söylediği Vicente Calderon'dan loca aldı. İşte haberin detayları...

Atletico Madrid'e transferinden sonra Arda Turan'ın kendisine nereden ev alacağı konuşuluyordu. Ancak yıldız futbolcu, evden önce kendisine bir loca satın aldı! Arda, daha önce atmosferinden çok etkilendiğini söylediği Vicente Calderon'dan loca almak için Atletico yöneticileriyle görüştü.

Locaların büyük bölümünün sponsorların elinde olduğu Calderon'da sınırlı sayıda VİP loca bulunduğunu öğrenen milli oyuncu, 40 bin Euro (100 bin TL) vererek bunlardan birini satın aldı.

Başarılı futbolcunun, başta kız arkadaşı Sinem Kobal olmak üzere, Türkiye'den gelecek olan misafirlerini düşünerek böyle bir girişimde bulunduğu öğrenildi. Arda'nın satın aldığı locanın, sahayı en iyi gören yerlerden birinde olduğu ve 12 ila 14 kişilik bir kapasitesi bulunduğu kaydedildi.

Öte yandan Yıldız oyuncu, yeni takımında 6, 10, 14 ya da 66 numaralı formayı giymek istiyordu. İspanya Ligi'ndeki kurallara göre, 66 numarayı seçmesi imkânsız. İstediği numaralardan 6, Filipe Luis'de, 14 ise Gabi'de. 10 numaranın sahibi ise Reyes ve İspanyol yıldızın bu numaradan vazgeçmeyeceği konuşuluyor. Takımda numara seçimi önümüzdeki hafta yapılacak
Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları