Vize çıkarması

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde oynanacak Manchester United maçı öncesinde futbolcularımız vize için İngiltere Vize Merkezi'ne gitti.

G.Saray'ın 19 Eylül çarşamba günü deplasmanda Manchester United'le oynayacağı tarihi karşılaşma için vize işlemleri dün resmen başladı.

Aavrupa Birliği üyesi olmayan ülke vatandaşları Shengen vizesiyle İngiltere'ye giriş yapamıyor. Bu yüzden dün Sarı-Kırmızılı oyuncular bir minibüsle toplu olarak Şişli'deki İngiliz Konsolosluğu'na geldiler. Bu oyuncular arasında Hamit Altıntop'un da bulunması dikkat çekti. Hamit'in de İngiltere için vize almaya gelmesi, Alman vatandaşlığından vazgeçtiği şeklinde değerlendirildi. Almanya hatırlanacağı gibi son dönemde çifte vatandaşlık uygulamasını kaldırmıştı.

Tüm oyuncular Şişli'deki konsolosluğa bir minibüsle gelirken, Hakan Balta kendi arabasıyla ve yanında kaleci Ufuk'la birlikte geldi.

RANDEVUYA SADIKLAR
Daha önce saat 13:00 için randevu alan Sarı-Kırmızılı oyuncular uzun süre kuyrukta beklemek durumunda kaldı. Tek tek parmak izi alınan oyuncular, vize işlemlerinin sonunda geldikleri minibüsle tekrar geri döndüler. Oyuncuların kuyrukta beklerken sabırsızlanması, tepki göstermesi dikkat çekti.

FUTBOLCULAR SESSİZ KALDI
Milli Takım'da yaşanan polemikler yüzünden moralsiz olan Hamit ve Selçuk'un diğer oyunculara göre daha gergin olmaları gözlerden kaçmadı. Takımın orada olduğunu duyan ve imza almaya gelen taraftarlar ikiliye büyük ilgi gösterdi. Hamit ve Selçuk'tan imza alan taraftarlar, başarı dileyerek, destek verdi. Oyuncular son günlerde yaşananlar hakkında ise konuşmadı.

Hamit'in tişörtüne dikkat!
Sarı-Kırmızılı oyuncular bir minibüsle toplu olarak Şişli'deki İngiliz Konsolosluğu'na geldiler. Bu oyuncuları arasında Hamit Altıntop'un da bulunması dikkat çekti. Hamit'in tişörtü dikkat çekerken Engin, Çağlar ve Burak adeta plaj görüntüleri sundu.

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları