Yasin Öztekin yine anlayış gösterdi

Hamza Hamzaoğlu, ilk 11'e almadığı için eleştirildiği Yasin'le görüştü. 'Real Madrid maçında iyi oynayan takımı bozmak istemedim. Ama bu hep yedek kalacağın anlamını taşımaz' dedi. Yıldız futbolcu buna anlayış gösterirken, sözleşmesinde iyileştirme talebinde bulunduğu yönetimden ise "Biraz daha beklemen gerekecek" yanıtı aldı.

Geçen sezon Galatasaray'ın kazandığı şampiyonlukta belirleyici isimlerden biri olan Yasin Öztekin'in Süper Kupa finalinin ardından yedek kalması şaşırtıcı bulundu.

Santiago Bernabeu Kupası’nda Real Madrid’e ve ligde de Osmanlıspor’a karşı oyuna sonradan dahil olan gurbetçi oyuncu ile Hamza Hamzaoğlu'nun bir konuşma yaptığı öğrenildi.

FAZLA SÜRE TAAHHÜDÜ

Karşılaşma öncesi yapılan görüşmede genç teknik direktörün Yasin'e “Real Madrid maçında iyi oynayan bir takım var. Bunu bozmak istemiyorum. Ama bu senin sürekli yedek kalacağın anlamına gelmiyor. Uzun bir maratona giriyoruz. Sen yine bu takımda en uzun süre alan futbolculardan olacaksın” dediği öğrenildi.

TRANSFERLERİN SONUNU BEKLİYOR

Ayrıca 29 yaşındaki oyuncunun iki hafta önce temsilcisi Önder İnce aracılığıyla sözleşmesini yenilemek için yönetimle görüştüğü bilgisine de ulaşıldı. Buna göre Yasin'in talebine idareciler “Melo ve UEFA Finansal Fair Play sorunlarıyla uğraşıyoruz, biraz zamana ihtiyacımız var” yanıtını verdi. Buna da anlayış gösteren Yasin'in “Transfer dönemi bittikten sonra görüşelim” ifadelerini kullandı.

NOT: Yasin Öztekin geçen sezon 22’si ilk 11’de olmak üzere Galatasaray’da 34 resmi maça çıkmıştı. Özellikle ligin ikinci yarısındaki performansıyla dikkat çeken Yasin, 5 gol atıp 6 da asist yapmıştı.



Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları