'Yeni R.Carlos' G.Saray'a mı geliyor?

Galatasaray'da sol bek arayışları sürüyor. Hakan Balta’nın sahalardan uzak kalma ihtimaline karşılık Sarı-Kırmızılılar, Brezilyalı futbolcu Carlinhos’u transfer gündemine aldı.

Yeni sezonun başlamasına sayılı günler kala Galatasaray'daki transfer harekatı devam ediyor. Hakan Balta'nın yerine önemli bir takviye düşünen sarı-kırmızılı yönetim sol bek transferi için de arayışlarını sürdürüyor.

Brezilya'dan birçok ismi yakın markaja alan Galatasaray'da Bruno Cortes, Juninho, Drenthe ve Taye Taiwo'nun ardından yeni bir isim daha gündem geldi. Ntvspor'dan Irmak Kazuk'un aktardığı bilgiye göre sarı-kırmızılılar bu kez Fluminense'den Carlinhos'u markaja aldı.

Kulübü Fluminense'nin 1.75 boyundaki oyuncu için 3 milyon euroluk rakamı az bulduğu ifade edildi.

Hakan Balta'nın sahalardan uzak kalma ihtimaline karşılık bu bölgede sıkıntı yaşamak istemeyen teknik direktör Fatih Terim'in birçok oyuncuyu takip ettiği biliniyordu.

Claudio Taffarel aracılığıyla Brezilya'ya çıkarma yapan Galatasaray'ın önümüzdeki günlerde ciddi bir girişime girip girmeyeceği merakla beklenmeye başlandı.

Sol bek transferi için yaklaşık 4 milyon euroyu gözden çıkaran sarı-kırmızılı yönetimin son kararını önümüzdeki günlerde vereceği öğrenildi.

Futbol hayatına Santos'ta başlayan ve 2 yıldır Fluminense forması giyen 25 yaşındaki Carlos Andrade Souza (Carlinhos) sol kanattan yaptığı bindirmelerle ve oyunun iki yönünü birden oynayabilmesiyle tanınıyor.

:
Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları