'Yeniden gündemde' iddiası

Galatasaray'ın devre arasında gündemine gelen bir oyuncu için yeniden harekete geçildiği iddia ediliyor. Ayrıntılar burada...

Transferde ince eleyip sık dokuyan ve yıldız transferler için UEFA'nın Türk takımları için vereceği kararı bekleyen Galatasaray, maliyeti yüksek olmayan futbolcular için girişimlerine devam ediyor. Galatasaray'da devre arasında Fatih Terim'in yönetime verdiği Büyükşehir Belediye'nin başarılı futbolcusu Doka sesleri tekrar yükselmeye başladı..

Takvim Gazetesi'nde yer alan habere göre; Tecrübeli Teknik Direktör Fatih Terim'in yönetime sunduğu yaklaşık 40 futbolcunun yer aldığı transfer listesinin başlarında yazan Doka için Büyükşehir Belediyespor ile tekrar görüşmelerin başladığı öğrenildi. İmparator'un sevdiği oyun stiline sahip olan Doka'nın maliyetinin 3 milyon Euro olduğu ifade edilirken Sarı- Kırmızılı yönetimin bu rakamı yarı yarıya indirmeye çalıştığı bildirildi. Geçen sezon bu oyuncuyu 1 milyon 250 bin Euro'ya alan Büyükşehir Belediye'nin 3 milyon Euro'dan aşağıya vermeye niyeti olmadığı ifade ediliyor.

DOKA'NIN GÖNLÜ CİMBOM'DAN YANA

Devre arasında Büyükşehir Belediye'nin satmaya yanaşmadığı Brezilyalı oyuncuyu yeni teknik direktör Carlos Carvalhal'ın raporu doğrultusunda elden çıkarabileceği ifade ediliyor. 28 yaşındaki futbolcu Doka'nın da daha önce Galatasaray'da forma giymek istediğini açıklaması Sarı-Kırmızılı kulübün elini güçlendiriyor.

ASLAN'IN WEBO'YA İLGİSİ DEVAM EDİYOR
Öte yandan Galatasaray'ın devre arasında Büyükşehir'e teklif yaptığı golcü oyuncu Webo'ya ilgisinin hala devam ettiği ifade edilirken transfer görüşmelerinde Webo'nun da adı geçtiği ve bu transferin gerçekleşme ihtimalinin çok uzak olmadığı gelen bilgiler arasında..

KARİYERİ
2003 yılında Rio Branco'da profesyonel olan Doka, Bahia ve Goiás takımlarında kiralık oynadıktan sonra 2008 yılında Bulgaristan'ın Litex Lovech takımına transfer oldu. 62 maçta 24 gol atan Doka geçen sene Büyükşehir'e geldi
Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları