Yetiş Chedjou!

Hamza Hamzaoğlu, sağlık ekibiyle yaptığı görüşmede, "Chedjou'yu bir an önce yetiştirin" dedi.

Savunmada daha fazla problem yaşanmasını istemeyen Hamza Hamzaoğlu, sağlık ekibiyle yaptığı görüşmede, “Chedjou’yu bir an önce yetiştirin. Ona ihtiyacım var” dedi. Hamza hoca Denayer’den de daha fazla yararlanmaya karar verdi. Belçikalı oyuncu, sağ bekte bile olsa ilk 11’e dahil edilecek.

Denayer için tepki

Manchester City’den kiralanan Jason Denayer’in Atletico Madrid karşısındaki futbolunu görenler, “Hamza hoca onu oynatmak için neyi beklemiş” diye tepki gösterdiler. Stoperde de, sağ bekte de takımın en iyi performansını sergileyen Belçikalı savunmacının bir an önce takıma adapte edilmesini isteyen Sarı-Kırmızılılar, Yasin Öztekin’in de ilk 11’e alınması, Hakan Balta’nın ise sadece stoperde kullanılması gerektiği görüşünde birleşti.

Melo’nun yeri dolmadı

Transferin son gününde İnter’e gönderilen Melo’nun boşluğu bir türlü doldurulamıyor. Mersin maçında denenen Jose Rodriguez’i bu kez kullanmayan Hamza hoca, Yekta ve Dzemaili’yi de gönderdiği için alternatif üretemiyor. Reading’den transfer edilen Jem Karacan’ın ise bir türlü sahneye çıkmaması, “Sakat sakat mı alındı” sorularını beraberinde getiriyor.

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları