Yiğit Gökoğlan için iki isim ve o para...

Ara transfer dönemi için şimdiden çalışmalara başlayan Galatasaray, yabancı piyasada olduğu kadar iç piyasada fırtına gibi esmeye hazırlanıyor

Ara transfer dönemi için şimdiden çalışmalara başlayan Galatasaray, yabancı piyasada olduğu kadar iç piyasada fırtına gibi esmeye hazırlanıyor. Sezon başı transfer döneminde Yiğit Gökoğlan ile her konuda anlaşmasına rağmen Manisaspor ile takas ve artı bir miktar para karşılığında anlaşamayan sarı-kırmızılı yönetim, 22 yaşındaki oyuncu için bir kez daha Manisaspor'un kapısını çalacak.

Yiğit Gökoğlan ile her konuda anlaşan sarı-kırmızılı yönetim, ara transfer dönemi için Manisaspor'a Serkan Kurtuluş, Aydın Yılmaz ve 2 milyon avroluk bir teklif iletecek. Yiğit için Galatasaray'dan 5 milyon avroluk bonservis bedeli talep eden Manisaspor yönetiminin, sarı-kırmızılı yönetimin iki futbolcu artı bir miktar para teklifine nasıl bir cevap vereceği merak konusu olmaya başladı.

Sarı-kırmızılı yönetim, teknik direktör Fatih Terim'in de ısrarlı bir şekilde transfer edilmesini istediği Yiğit Gökoğlan için Manisaspor Başkanı Kenan Yaralı ile önümüzdeki hafta özel bir görüşme yapacak ve transfer için söz almayı deneyecek.

Galatasaray'a olası transferi hakkında konuşan Yiğit, "Sezon başında çeşitli teklifler aldım. Bu teklifler de sadece Galatasaray'dan değil. En büyük hedefim A Milli Takım'da forma giymek ve o formayı giymenin en büyük yolunun da üç büyüklerde forma giymekten geçtiğini biliyorum. Transfer konusunda şu anda net ifadeler yanlış olur. Başkanımız doğru kararı kendisi verecektir, çünkü benim kararımı çok iyi biliyor" dedi.
Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları