Yönetimden açık mesaj: "Zam için bize gelmeyin"

Galatasaray’da geçen sezonun yıldızı için danışmanı ücret dengesizliğine vurgu yapıp düzeltme talep etti. Yönetim ise sözleşmeleri kendilerinin yapmadığını ifade edip, 3 milyon avrolara çıkamayacaklarını bildirdi

Galatasaray’da Bafétimbi Gomis ile yaşanan zam krizinin yankıları sürüyor.

Fransız futbolcuyla yöneticiler arasında soğuk rüzgarlar esmeye devam ederken, taraftarlar arasında bağlar iyice zedelendi. Gomis’in menajeri Mendy ile birkaç gün içerisinde masaya oturacak sarı-kırmızılılar Fransız yıldızın danışmanından gelen teklifleri masaya yatırmasını isteyecek.

Gomis konusunu bir an önce çözüme kavuşturmayı hedefleyen sarı-kırmızılıların kapısı bir zam isteğiyle daha çalındı. Garry Rodrigues’in menajeri Sunir Patel, takıe maaş dengesizliği olduğunu ifade edip “Şu an Galatasaray’ın en önemli futbolcusu Rodrigues, daha çok alması gerekiyor, en azında diğer 11 oyuncularının seviyesinde olmalı” diye konuştu.

Yönetim ise bu talebi anında reddetti.

Sadece Sinan’a

Sarı-kırmızılı yetkililer, Galatasaray’ın dünya kulübü olduğunu, Rodrigues’in gelişiminde Galatasaray’ın çok büyük katkısı bulunduğunu menajerine aktardıktan sonra “Takımdaki diğer oyuncuların sözleşmesini de bizim yönetimimiz yapmadı.

Rodrigues’in maaşında 3 milyon avrolara çıkmamız mümkün değil” sözleriyle talebe olumsuz cevap verdi. Galatasaray’da sözleşmesine iyileştirme yapılacak tek isim ise Sinan Gümüş. Çünkü, 24 yaşındaki futbolcunun maaşı as oyuncuların ortalamasının çok altında ve Sinan’a yapılacak zam, yönetimi çok fazla zorlamayacak. Yönetim, yaza girilmeden Sinan’a bunun sözünü de vermişti.

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları