YORUM: Kayserispor - Galatasaray

Galatasaray - Kayserispor maçının ill yarısı sona erdi.

Galatasaray ile Kayserispor arasında oynanan karşılaşmanın ilk yarısı 1-0 Galatasaray'ın üstünlüğü ile sona erdi. İlk yarıda neler oldu, ikinci yarıda bizi neler bekliyor?
ERMAN TOROĞLU

Aklımda 2 pozisyon kaldı. Birinde Kayseri girdi, palamut gibi pozisyon. Henrique, Muslera'ya fazla yanaştı ve vuruş açısını kaybetti, geçeyim dedi, tam kaybetti. Muslera'ya fazla yaklaşmadan plaseyi yapsaydı Kayseri öne geçerdi, sağ tarafa geçince olduğu gibi kaybetti olayı.

Falcao müthiş bir gol attı. Sol açıktan gelen ortaya, sol iç yerinden, ayağının üst dışıyla tokatladı. Usta işi bir gol, her topçunun atacağı bir gol değil.

Galatasaray mücadele ediyor, iyi futbol oynamıyor. Kayseri de iyi mücadele ediyor, sahanın en kötüsü hakem. İki takıma öylesine kararlar veriyor ki Galatasaray'ın lehine verdiği kararın daha ağırını Kayserispor'a veremiyor. Kahyalık yapsa daha iyi gibi 45 dakikaya bakarsak

SABRİ SARIOĞLU


Galatasaray'ın 4-4-2 sisteminde rakip yarı alanı iyi parsellemesi, rakip yarı alana yerleşmesi gerekiyordu. Galatasaraylı her oyuncu pası aldığında karşısına bir Kayserili çıkmadı. Zaman zaman, çok nadir pres yaptılar. Devre sonuna doğru etkili oldu Galatasaray, çünkü merkez çok doluydu. Galatasaray, daha sonra kanatlara yöneldi ve golü de böyle buldu.

 

 

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları