"Zamanı gelince..."

A takımda antrenmanlara çıkan Berk Yıldız taraftara mesaj gönderdi. Genç isim için Fatih Terim'e de övgü dolu sözler geldi.

Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim, U17 takımında forma giyen Berk Yıldız'ı A takım antrenmanına alarak genç yeteneklere ne denli önem verdiğini gözler önüne serdi.

Televizyonda gördüğü ağabeyleriyle antrenmanda birlikte top oynamanın gurur verici olduğunu söyleyen 1996 doğumlu oyuncu kendisine gelen tebrik mesajlarını kabul ederek, "Zamanı gelince inşallah o formayı hiç çıkarmayacağım. Desteğinizi esirgemeyin bu takım için elimden geleni yapacağım" dedi.

Emre Çolak, Semih Kaya ve Mertan Caner Öztürk gibi altyapının yıldızlarını geleceğin Galatasaray'ına hazırlayan Terim'in, Berk'i de denemeye alması sosyal medyada geniş yankı uyandırdı.

Yetenekli isimleri A takıma çıkarılmasından dolayı Fatih Terim'e övgüler yağdıran sarı-kırmızılı taraftarlar bu süreçten yaşadıkları mutluluğu dile getirdiler.

İşte mikro blog sitesi twitter ile Webaslan'a gelen Berk Yıldız yorumları:

TWITTER...



@Aysen1989:
"Berk Yıldız ın A takımla idmana cıkması imparatora hayranlığımın bir sebebi ..."

@TribuncuHayat: "Berk Yıldız Galatasaray antremanına çıkmış. Üstelik daha 1996 doğumlu bir oyuncu. Yani 15 yaşında. Fatih Hocam Hakikaten İMPARATORSUN !!"

@mrozturk0: "Berk Yıldız hem Galatasaraya hem Türk futboluna hayırlı olsun.Yorumcuların gözünde geleceğin Ronaldo'su"

@BayBilememis: "Berk Yıldız 96 doğumlu olarak antremana çıktı 2 sene sonra 2000 doğumluları direkt oyuna alır.. :"

@tulugyavuz: "Galatasaray kanatlara transfer yapıp dünya para vereceğine şu çocuğa 3-4 maç güvensin yeter..."

@dorukhans:
"Helal olsun İmparator'a. Berk Yıldız 'a bu armanın ışığında sonsuz başarılar dilerim..."

@KnPkdmr: "Berk Yıldız mevkisinde bi oyuncu bence ihtiyaç vardı. Bakarsınız yeni bi yıldız daha yetiştirmiş oluruz."

WEBASLAN'DAN...

@nevizade-geceleri-: "Bizim taraftarlar teknik direktör olsunlar ya neden kendilerini burda harcıyolar ki ? yok efenim okan derici nerdeymiş mertana hala şans verilmemiş arkadaş burası ispanya ligi değil italya liginden bile sert bi lig burası defansif anlamda sertlik olsa amenna dicemde kasaplık diye tabir ettiğimiz sertlik bu o yüzden bu çocukların fiziklerinin gelişmesi oyun stillerinin oturması şart ikide bir yok o nerde yok şunu unutmayalım demeyelim teknik heyet en güzelini bilir bence bende sizin gibi düşünüyorum ama biraz sabır lazım sadece Unutmayalım!!. Kulübümüze her alanda Hep destek tam destek !!.."

@akin-ozdal: "Tekniğine bakılırsa 2 sene içinde büyük futbolcu olur fiziği gelişince. Artık Aydınlara falan şans verme devri kapansın. Hakeden hemen alıyor o formayı. GALATASARAY budur.Altyapımızla yeniden dev olacağız..!"

@gs55:
"Yeni bir aslanimiz büyüyor... Fatih hocam bu cocugu 18 - 19 yasina kadar pisirsin bak ozaman takimin yeni yildizi olur!"

@ahmet-yusuf-duzkaya: "Arkadaslar fark ettıysenız Fatıh hoca Porto ekolu kurmaya calısıyor Galatasaray üzerinde, Arda,Emre Çolak vs.. Öğrencilere sanslar vererek bır bakıma pıyasaya suruyor Ronaldo,hulk vs buyuk futbolcularda bu sayede unlu oldular yıllardır beklenen gençlere şans fatıh hoca sayesınde verılıyor buyuksun hocam"

@vanbasten10: "pırıl pırıl beee aslanım benim..... helal sana imparator...."


Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları