Zambrano'dan mesaj var

Galatasaray'ın transfer listesinde bulunan Perulu stoper Carlos Zambrano, sarı kırmızılı taraftarlara mesaj gönderdi.

WEBASLAN DIŞ HABERLER - Transfer çalışmalarına ağırlık veren Galatasaray'ın listesinde bulunduğu iddia edilen Perulu stoper Carlos Zambrano, Galatasaray taraftarlarına mesaj gönderdi.

Hamza Hamzaoğlu, transfer döneminde daha çok bonservisi olmayan oyunculara yönelirken bu oyunculardan birinin de Alman ekibi Eintracht Frankfurt ile sözleşmesi bu ay sonunda sona erecek olan Carlos Zambrano olduğu ileri sürülmüştü.

Galatasaraylı taraftarların özellikle twitter'dan büyük ilgi gösterdiği ve mesajlar gönderdiği 25 yaşındaki Perulu stoper açıklama yapmaktan geri kalmadı.

Başarılı stoper taraftarlara yönelik attığı twitte, "Tüm Galatasaray taraftarlarına desteklerinden dolayı teşekkür ederim. Attığınız tüm mesajları okumaya çalışıyorum. Şu anda sadece Milli Takıma odaklanmış durumdayım. Pozitif enerjiniz için de teşekkür ederim. Belki gelecekte görüşebiliriz" ifadelerini kullandı.

2006/07 sezonunda Peru ekibi Cantolao'dan Schalke 04 alt yapısına transfer olan Carlos Zambrano, Schalke 04 ve St. Pauli formalarını giydikten sonra 2012/13 sezonunda 1.2 milyon euroya Eintracht Frankfurt'a transfer oldu.

Bu sezon yaşadığı sakatlık sebebiyle uzun bir süre takımdan ayrı kalan ve sadece 17 maçta forma giyebilen 25 yaşındaki savunmacının piyasa bedeli 8 milyon euro olarak gösteriliyor.





Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları