G.Saray Almanya'ya uçtu

Galatasaray, ligin ikinci yarı hazırlıklarının Antalya etabını tamamladı. Sarı-kırmızılılar, Antalya'dan özel uçakla İstanbul bağlantılı olarak Almanya'nın Düsseldorf kentine hareket etti.

Almanya'nın Gelsenkirchen kentinde yarın TSİ 16.30'da FC Schalke 04 takımıyla hazırlık maçı yapacak olan sarı-kırmızılılar, karşılaşmadan sonra İstanbul'a dönecek.

Belek'te 1 hafta kamp yapan sarı-kırmızılılar, bu kamp sırasında Efes Cup-4 Uluslararası Futbol Turnuvası'na katıldı. Turnuvada ilk olarak Almanya'nın BV Borussia Dortmund takımıyla karşılaşan Galatasaray, normal süresi 0-0 berabere biten maçta rakibini penaltı atışları sonrasında yendi. Sarı-kırmızılılar turnuvadaki 2. maçını ise Rusya'nın Spartak Moskova takımıyla yaptı. Bu maçın normal süresi 1-1 berabere sonuçlandı. Penaltı atışlarında, Rus ekibi Galatasaray'a üstünlük sağladı.

Öte yandan sarı-kırmızılılar, bu sabah Belek'te bir antrenman yaptı. Kondisyon ve pas çalışmasıyla başlayan antrenman, çift kale maçla sona erdi. Hafif sakatlığı bulunan Conceiçao, takımdan ayrı olarak çalıştı.

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları