"G.Saray Avrupa'yı sever"

Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Adnan Polat, Liverpool maçı öncesi camiaya umut dolu mesajlar verdi. Takımın ligdeki istikrarsız grafiğinin Avrupa Şampiyonlar Ligi için ölçü olamayacağını belirten Polat, "Avrupa’nın havası başkadır. Orada değişik bir G.Saray izleyeceğiz" dedi.

Adnan Polat, artık sadece Liverpool maçını düşündüklerini vurgulayarak, "Şampiyonlar Ligi’nde tur atlamak için, kendi sahamızda oynayacağımız diğer iki maçı kazanmamız yetmez. Deplasmandan da puan almalıyız. Liverpool’un ne kadar güçlü bir takım olduğunu herkes biliyor. Ama biz G.Saray olarak Avrupa arenasını severiz. Orada zoru başaran bir kulübüz. Liverpool maçında değişik bir G.Saray göreceksiniz. Ben futbolcularıma güveniyorum. Güzel bir sonuçla döneceğiz" diye konuştu.

"Abartmayalım"

Son derece kötü bir oyun sonrasında 3-1 kaybedilen Trabzonspor karşılaşmasına da değinen Polat, alınan sonucun abartılmamasını istedi. Polat, "Allah bize bir daha öyle bir maç göstermesin. Oyunun daha 20’nci dakikasında iki gol yiyorsun. Trabzonspor elini kolunu sallayarak gol attı. Bizi esas üzen olay, takımın oynadığı futbolun içler acısı olması. Bir hafta önceki Beşiktaş maçında fırtınalar estiren takım, Trabzon’da hiç yoktu" dedi.

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları