Galatasaray'a görücüler geliyor

UEFA ve Süper Kupa Şampiyonu Galatasaray, sezon başından bu yana 10 futbolcusunu kaybederken, bugün buna yeni isimler de katılması bekleniyor. Sezon başından bu yana görücüleri maçlarda ağırlayan Sarı-Kırmızılılar’a bugün de kulüpler de İstanbul’da görüşecek. İngiliz menacerler, Ergün için Chelsea ile Everton’un, Bülent Akın için de yine Everton ile Derby Country’nin tekliflerini Cim Bom’a iletecek.

“Değerini bulan her oyuncumuzu satarız” felsefesiyle hareket eden Galatasaray Yönetimi ise Ergün’ün sezon ortasında ayrılmasına sıcak bakmıyor. Ancak Sarı - Kırmızılı oyuncunun şartlı olarak sözleşmesini uzatması Cim Bom’un elini kolunu bağlıyor. Bu nedenle Ergün 2.5 milyon dolar veren kulübe satılacak. Bülent Akın için de düşünülen rakam 1.5-2 milyon dolar arasında. Hakan ile anlaşan Lens kulübü de bugün kulüple masaya oturacak.

G.Saray ile yeni sözleşme imzalamadığı için kadro dışı bırakılan Hakan Ünsal'ın Fransa'nın Lens takımına transferi büyük ölçüde tamamlandı. Lens ile pazarlıkta kapıyı 2.5 milyon dolardan açan sarı-kırmızılı yönetim 2 milyon dolara el sıkıştı. Bugün yönetici Albayrak, milli futbolcu ile son kez görüşüp "İstiyorsan kalabilirsin" diyecek. Ancak Hakan'ın da Lens ile anlaştığı ve bugün takım arkadaşlarına veda ederek Fransa'ya gideceği ifade ediliyor.

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları