Galatasaray'da Sergen ve Perez kadrodan çıkartıldı

Galatasaray, Ankaragücü ile bugün Birinci Süper Futbol Ligi'nde yapacağı karşılaşma için dün Ankara'ya gitti. Karşılaşmanın hazırlıklarını dün sabah basına ve taraftara kapalı olarak yaptığı antrenmanla tamamlayan sarı-kırmızılı ekipte, sakatlığı bulunan Perez ve Hasan, Ankara'ya götürülmedi. Galatasaray'da, sakatlığı bulunan Sergen Yalçın, sakatlığı nedeniyle son anda Ankara kafilesinden çıkarıldı. FC Barcelona maçında oyuna ikinci yarıda dahil olan yıldız futbolcunun ağrılarının bulunduğu ve bu nedenle son anda Ankaragücü maçının kadrodan çıkartıldığı bildirildi. Galatasaray'da, hafif sakatlıkları bulunan Ayhan ve Bülent Korkmaz ise kafilede yer aldı.

Galatasaray'ın, Ankaragücü maçına, Mondragon, Capone, Bülent Korkmaz, Emre, Hakan Ünsal, Ayhan, Fleurquin, Bülent Akın, Ergün, Arif, Ümit muhtemel 11'iyle çıkması bekleniyor.

Galatasaray Kulübü Futbol Şubesi Üyesi Abdurrahim Albayrak, yurtdışında futbol oynamayı istediğini açıklayan Hakan'ın gitmekte ısrar etmesi durumunda Galatasaray'ın çıkarlarını gözününde bulundurarak, kolaylık gösterebileceklerini söyledi. İç transfer çalışmalarını sürdürdüklerini de ifade eden Albayrak, sırada Hakan Ünsal ve Bülent Akın'ın bulunduğunu en kısa sürede de 1 sezon daha sözleşmesi bulunmasına karşın Hasan ile görüşeceklerini sözlerine ekledi.

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları