Gençleşiyoruz...

Sarı - Kırmızılı kulüp, gelecek sezon için şimdiden transfer çalışmalarına başladı. Olimpik Milli Takım’da ortaya koydukları futbolla yıldızlaşan kaleci Volkan ve Egemen’in transferini bitiren yönetim, Sakaryasporlu Tuncay ile de prensipte anlaşma sağladı. Kartalspor’da oynayan Volkan ve Egemen’le gizlice sözleşme imzalayan Galatasaray, birçok kulübün transferi için uğraştığı Tuncay’ı da sonunda ikna etti.

Beşiktaş'ın da peşinde olduğu genç golcü ile her konuda anlaşmaya varan yönetim, gelecek hafta içinde Sakaryaspor yönetimi ile masaya oturup, sözleşme yapacak. 19 yaşındaki Tuncay’ın performansını geçen yıldan bu yana takip eden Sarı - Kırmızılılar, bu futbolcu ile Beşiktaş’ın da yakından ilgilenmesi üzerine hemene harekete geçtiler. Golcü oyuncunun menajeri, transferden 600 bin dolar alacaklarını açıkladı.

Genç isimlerle kadrosunu takviye ederek, rekabeti artırmak isteyen yönetim, daha şimdiden geleceğin Galatasaray’ını oluşturmanın hazırlığını yapıyor. Kartal’daki başarılı performanslarını Milli Takım’da da tekrarlayan kaleci Volkan’ın 1.94 boyunda olduğu, yeteneğiyle geleceğin yıldız isimleri arasında gösterildiği öğrenildi. Egemen’in ise 1.85’lik boyuyla stoper mevkinde başarılı grafik çizdiği belirtildi.

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları