Gerets kararı Hakan'a bıraktı!

Hakan Şükür Ankaragücü maçına ilk 11’de mi başlasın, yoksa yedek oturup, ihtiyaç olursa mı oyuna girsin?" Galatasaray Teknik Direktörü Erik Gerets ve yardımcıları iki gündür bu konuyu tartışıyor. Bugüne dek sakatlıklar ve formsuzluklar nedeniyle forvette sıkıntı yaşayan sarı kırmızılı teknik heyeti, bu kez de golcü bolluğu düşündürüyor.

Haftalardır sakat olan Necati Ateş’in tamamen iyileşmesinin yanı sıra, Ümit Karan, Hakan Şükür ve Hasan Kabze’nin son derece formda olmaları, Gerets’i, deyim yerindeyse şaşkına çevirdi. Belçikalı teknik adam, bu dört oyuncudan hangi ikisini ilk 11’e alacağı konusunda hala karar vermiş değil.

Aslında A Milli Takım’ın Moldova ile oynadığı maça dek bu konuda hiçbir sorun yoktu. Gerets, dinlenme imkanı bulamayan Hakan Şükür’ü bugünkü Ankaragücü karşılaşmasında yedek oturtmayı planlıyordu. Ancak, tecrübeli futbolcunun Moldova maçında 4 gol birden atması, hesapları alt üst etti. Gerets şimdi Ankaragücü maçı ile ilgili planlarına Hakan’ı da dahil etmek zorunda kaldı.

Kendini zorlama

Bir türlü karar veremeyen Gerets’in dün Hakan ile bir görüşme yaparak, "Seni Ankaragücü maçında oynatmak isterim ama çarşamba günü PSV Eindhoven ile karşılaşacağımızı unutma. Aylardır durup dinlenmeden oynuyorsun. Yorgun durumda olmalısın. Eğer fiziki yönden iyi durumda olduğunu, iki maçı sağlam bir şekilde çıkartabileceğine inanıyorsan, Ankaragücü maçında çık oyna. Eğer şüphen varsa, yedek otur" dediği belirtildi. Hakan’ın ise bu konudaki kararını bugün vereceği belirtildi.

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları