Gerets, Okan ve Mehmet'i çağırdı!

Galatasaray, Liverpool'la oynayacağı maç için dün sabah İngiltere'ye giderek kampa girerken, bağırsak enfeksiyonu geçiren İnamoto, 20 kişilik kadroya alınmadı. Hastaneye götürülerek kontrolden geçirilen Japon futbolcu, üç gün önceden gidilmesine rağmen İstanbul'da bırakıldı.

Teknik Direktör Eric Gerets, Trabzonspor maçının 27. dakikasında oyundan aldığı genç Ferhat'ı da kadroya almadı. Okan Buruk ve Mehmet Güven'i de İstanbul'da bırakan Gerets, öğleden sonra Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin'e sürpriz bir telefon açtı. Tecrübeli hoca, Okan ile Mehmet'in ilk uçakla Liverpool'a gönderilmesini istedi. Adnan Sezgin'in, öğleden sonra tarifeli bir uçakla İngiltere'ye yolladığı iki oyuncu akşam kampa dahil oldu.

Basına kapalı idman

Gerets'in çift ön liberolu sisteme dönerek Ayhan ve Okan'a 11'de forma verebileceği belirtildi. Aslan akşam Liverpool tesislerinde basına kapalı bir çalışma yaptı. Sakatlıkları bulunan Song ve İliç'in taktik çalışmada yer alması teknik heyeti sevindirdi. İki yıldızın yarın 11'de sahaya çıkmaları bekleniyor. Cim Bom bugün maçı oynanacağı Anfield Road Stadı'nda yapacağı antrenmanla hazırlıklarını tamamlayacak.

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları