Gerets yol ayrımında!

G.Saray Teknik Direktörü Eric Gerets’in, son günlerde yaşanan gelişmelerden sonra sezon sonu gitmeyi planladığı ortaya çıktı. Beş aydır futbolculara ödenmeyen paralar ve Konya deplamanında yaşanan olaylar, Belçikalı teknik adamı takımla yol ayrımına getirdi.

Gerets’in Almanya’nın Schalke 04 takımından aldığı transfer teklifini sezon sonunda değerlendirmesi bekleniyor. Hala Gerets’i takımın başına getirmeyi planlayan Alman kulübü, takımı yardımcı antrenör Mirko Slomka’ya emanet etti.

İkna etmeye çalıştı

Gerets’in, başkan Özhan Canaydın ile yaşanan olayların değerlendirildiği bir toplantı yaptığı öğrenildi. Gerets’in toplantıda, “Oyuncular para alamadıkları için otorite kurmakta zorlanıyorum. Sıkıntılar bitmezse sezon sonunda beni burada göremezsiniz” dediği öğrenildi. Başkan Canaydın da Gerets’e, “Yeniden seçilirsem Riva projesi ile birlikte tüm sorunlar bitecek. O zaman güçlü bir takım kuracağız ve senin burada olmanı istiyorum” sözleriyle Belçikalı hocayı takımın başında kalmaya ikna etmeye çağıştığı ifade edildi.

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları