Gerets’in "Ümit'i"

Galatasaray'da Teknik Direktör Eric Gerets’in, yarınki Trabzonspor maçı öncesi tek sıkaıntısı gol. Beşiktaş derbisinde sahaya yansıtılan takım görüntüsünden memnun olan Belçikalı çalıştırıcı, ekibinin zor pozisyona girmesi ve girdiği bu pozisyonlarda da son vuruşlarda başarılı olamamasına çare bulmaya çalışıyor.

Sarı-kırmızılılar Bordeaux ve Beşiktaş ile oynadığı son 2 maçta sadece penaltıdan bir gol bulurken, birçok pozisyonu cömentçe harcamıştı.

Sakatlığı bulunmasına karşın, Trabzon maçında forma giymek istediğini bildiren Hakan Şükür’ün yanında oynayacak olan Ümit Karan’ın bu karşılaşmada patlama yapmasını bekleyen Teknik Direktör Eric Gerets, son koz olarak da Hasan Kabze’yi düşünüyor.

GÖKDENİZ-ERSEN’E KİLİT

Belçikalı hocanın defansta sorunu yok. Göbekteki Song-Tomas ikilisinin yanına yerleştirdiği Ferhat ve Sabri’nin de hırsına ve hızına güveniyor. Rakip takımda ise Yattara sakat, Hüseyin cezalı ve Szymkowiak da formsuz. Bu nedenle Belçikalı çalıştırıcı Trabzon’da şu an en etkili isim Gökdeniz ve Ersen Martin’i durdurarak, maçı lihlerine çevirmeyi planlıyor.

Ersen’i, Song-Tomas ikilisiyle kilitleyecek olan Gerets, 2 hızlı bekiyle de Gökdeniz’e pranga vuracak.

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları