Gönlü Aslan!

Galatasaray'ın kötü günlerinde sahneye çıkıp attığı gollerle Sarı-Kırmızılı kulüpte kurtarıcı rolünü başarıyla üstlenen Ümit Karan, sezon sonunda bitecek sözleşmesi konusunda kararını verdi. Liverpool'a attığı gollerle özellikle Alman kulüplerinin transfer listesinde yer alan, Beşiktaş ve Fenerbahçeli yöneticilerin de performansını dikkatle izlediği yıldız futbolcu, önceliği Galatasaray'a verecek.

Ümit'in menajeri Harun Aslan'ın gelen teklifleri şimdilik geri çevirdiği ve "Öncelik Galatasaray'ın" diyerek Sarı-Kırmızılı yöneticilerle devre arasında yapacakları görüşmeyi beklediği bildirildi. Ümit, G.Saray'la anlaşamazsa Avrupa'dan gelen teklifleri değerlendirecek.

Kafasını kullanıyor

Bu arada Ümit Karan, bu sezon ayaklarından çok kafasını kullanması ile dikkat çekiyor. Bursa maçında ikinci yarıda oyuna girip, plase ile Cim Bom'u galibiyete taşıyan yıldız futbolcu, ligde ve Avrupa'da ise gollerini kafa ile atıyor. Ümit, ligdeki iki penaltı hariç gollerinin üçünde kafayla ağları havalandırdı. Liverpool maçında attığı iki gol de yine Ümit'in kalecileri felç eden kafa vuruşundan geldi.

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları