Gürsoy'a sert tepki!

Yönetim içindeki tartışma bitmek bilmiyor. İkinci başkan Ergun Gürsoy'un önceki gün taraftarından, Hakan Şükür'e; teknik direktör Hagi'den, başkan Özhan Canaydın'a kadar herkesi suçladığı açıklaması gündeme bomba gibi düştü. Gürsoy'un özellikle "Kulüp iyi yönetilmiyor. Galatasaray istenilen yönetim anlayışı içinde değil. Ben tam yetkili olsam her şey çok farklı olur. Transferleri ben yapsam takım şampiyonluğa ulaşır" şeklindeki sözleri, sarı-kırmızılı yöneticilerden tepki aldı.

Beylerbeyi'ne gitsin!
Mali İşlerden Sorumlu Asbaşkan Refik Arkan, Galatasaray'da herkesin gelip geçici olduğunu söylerken, "Kimse tek başına bir şey değil. Ergun Gürsoy da öyle. Ama eğer kendisi yönetimde bireysel olarak hareket etmek ve karar vermek istiyorsa gitsin Beylerbeyi Kulübü'nün başkanlığını yapsın. Bu bir takım işidir. Biz de bir takım olarak bu yüklerin altına girdik. Hep birlikte de kalkacağız. Hiç kimse bu camiayı tek başına yönetmeye kalkamaz. Burası kimsenin babasının çiftliği değil" ifadesini kullandı.

Lisan bilmek gerekir
Arkan, her konuda olduğu gibi transfer çalışmalarında da yetkilerin paylaşıldığını belirterek, futbolcu alma satma işlerinde tek yetkili olmak isteyen Gürsoy'a ince bir mesaj göndermeyi de ihmal etmedi: "Özellikle yabancı oyuncu transferini yapabilmek için öncelikle lisan bilmek gerekir" diye konuştu. Yönetim kurulu içinden bir çok ismin de ikinci başkan Ergun Gürsoy'a tepkili oldukları ve ilk toplantıda bunu dile getirecekleri öğrenildi.

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları