Harika bir takım geliyor

Frank Rijkaard, takımımızın geleceğinden çok umutlu!

Takımımızın Hollanda’da yaptığı kampın ikinci günü sona erdi. Sabah basına açık yapılan idman, taraftara ise kapalıydı. Gurbetçilerin yoğun ilgisinden bunaldığı bildirilen Galatasaray Teknik Direktörü Frank Rijkaard, akşam antrenmanında kapıları tamamen dış dünyaya kapadı. Medyaya karşı da oldukça soğuk davranan Hollandalı hoca, çalışmalar sırasında ise hem neşeli hem de otoriter bir tutum sergileyerek takım üzerinde son derece etkili bir profil çiziyor.

‘Her yeni gün daha iyi anlıyorum’
Yöneticilerle sık sık mevcut oyuncular ve transfer girişimleriyle ilgili bilgi alışverişinde bulunan Rijkaard’ın gelişmelerden hayli memnun olduğu da gelen haberler arasında. 47 yaşındaki çalıştırıcının, Hollanda kampının ikinci günü sona ererken yöneticilerle yaptığı görüşmede, “Her şey yolunda gidiyor. Çok kaliteli oyunculara sahip olduğumuzu her yeni gün daha iyi anlıyorum. Bu futbolcular sadece sporcu kimlikleriyle değil, karakterleriyle de özel insanlar. Çok iyi, hatta harika bir takım yaratacağız” dediği, hatta, “Başarısız olmamız için sanırım bir mucize lazım” diye de espri yaptığı öğrenildi.

Yardımcılarıyla program hazırlıyor
Rijkaard, dün akşamki idmanın ardından yardımcıları Neeskens, Roca ve Carlos’la birlikte bir araya gelip, kampın geri kalan sürecini konuştu. Kampa sonradan katılacak oyunculara ayrı bir program hazırlandığı, kondisyon açısından geride kalan futbolculara da özel bir çalışma temposu uygulanacağı ifade edildi.
Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları