Hasan kadrodan çıkarıldı!

Basın toplantısına katılan sarı - kırmızılı futbolcu Hasan Şaş, basın mensuplarının sorularını cevapladı. Şaş, 2002 Dünya Kupası'ndan sonra Avrupa'ya gitmek istediğini belirterek, "Bir çok transfer teklifi vardı. Ama son anda gerçekleşmedi. Avrupa'ya gidemediğim için üzgünüm. Avrupa'da oynamam, benim için daha iyi olabilirdi. Ama yine düşünüyorum, uygun bir teklif olursa birgün Avrupa'ya gidebilirim" ifadelerini kullandı.

Şaş, HollandaIı bir gazetecinin, "Gerets nasıl bir teknik adam, anlaşabiliyor musunuz" şeklindeki ilginç sorusuna ise, "Gerçekten zor bir soru. Herkes görevini yaptıktan sonra kimsenin kimse ile arasında sorun olmaz. Bizim hoca ile hiçbir sorunumuz yok. Profesyonel anlamda hoca ile takımın ilişkisi çok iyi" yanıtını verdi.

HASAN KADRODAN ÇIKARILDI

Bu arada Galatasaray, PSV Eindhoven ile Şampiyonlar Ligi'nde yarın yapacağı maçın hazırlıklarını tamamladı Karşılaşmanın yapılacağı Atatürk Olimpiyat Stadı'nda, teknik direktör Eric Gerets yönetiminde yapılan idmanın sadece ilk 15 dakikası basına açık olarak gerçekleştirildi. Antrenmanda, PSV Eindhoven maçının taktik çalışmasının yapıldığı öğrenildi. Antrenmana tüm futbolcular katılırken, Ankaragücü maçında sakatlanan Hasan Şaş koşu yapmakla yetindi. Bu futbolcu, daha sonra maç kadrosundan çıkartıldı.

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları