Heinz mecburen Aslan!

Cim-Bom'un, gözden çıkarılan Marek Heinz'ı gönderme planı suya düştü. Sezon başında transferin bitmesine sayılı saatler kala Almanya'nın Mönchengladbach takımından transfer edilen ancak bekleneni veremediği için gözden düşen Çek futbolcu, transfer statüsü yüzünden elde kaldı.

Yönetimle görüşerek gitmek istediğini söyleyen ve uzun süredir kendisine Avrupa'da kulüp arayan Heinz'a, Hollanda Birinci Ligi'nde yer alan bir kulüp talip oldu. Ancak transfer kuralları yıldız oyuncunun Galatasaray'la bağlarını kopararak Hollanda'ya gitmesini engelledi.

350 bin euro ödenecek

Bu sezon başında kısa bir süre Mönchengladbach forması giyen Çek futbolcu aynı sezon içinde kiralama yoluyla üçüncü kulübe transfer yapamayacağı için Hollanda'ya gidemedi. Heinz'ın sözleşmesinin fesh edilmesi halinde bonservisiyle birlikte Galatasaray'dan ayrılmasının mümkün olduğu ancak Hollanda ekibinin sadece kiralama yoluyla Çek oyuncuyu istediği öğrenildi.

Kurallar yüzünden Heinz'ı gönderemeyen Galatasaray, Hollanda ekibinin yaptığı 200 bin euroluk kiralama teklifini geri çevirmek zorunda kaldı. Bir türlü elden çıkarılamayan Heinz'a sezonun ikinci yarısında 350 bin euro daha ödenecek.

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları