Helal olsun Kaptan! Bülent'e Avrupa'dan talip var

Galatasaray'da futbolun son baharını yaşayan Kaptan Bülent Korkmaz'a Avrupa'dan teklif üzerine teklif yağıyor. Futbol yaşantısına son noktayı koyması beklenen 33 yaşındaki tecrübeli futbolcuya menajer Tarık Yalçın aracılığı ile Fransa'dan PSG, Marsilya, Nantes ve Monaco teklifte bulundu. Tekliflere sıcak bakan Bülent, ‘‘Hayalim gerçek olacak’’ dedi.

Tecrübeli futbolcunun senelik 100.000 dolar istediği ancak bu kulüplerin ‘‘Yüzde 37 vergiyi düştükten sonra 60.000 dolar verelim’’ teklifini sunduğu belirtildi. Monaco'nun devletin bu kulüpten belli bir vergi kesmemesi nedeniyle Bülent'e 100.000 dolar vermeye hazır olduğu öğrenildi. Eğer kulüpler anlaşırsa Bülent sezon sonunda Monaco'ya gidecek.

Futbola başladığı günden bu yana tek hayalinin Avrupa'da futbol oynamak olduğunu belirten Kaptan Bülent, ‘‘Futbol hayatıma nokta koyacağım derken resmen kafama talih kuşu kondu. Avrupa'dan gelecek bütün tekliflere kapım açık. Kesinlikle yurtdışında futbol oynamak istiyorum. Bu hayalim gerçekleşmezse futbolu buruk bırakacağım’’ dedi.

Kendine güveninin tam olduğunu söyleyen Bülent Korkmaz, ‘‘Herzaman söyledim. Önemli olan insanın yaşı değil, sahada verdiği mücadele. Yaşın ilerlemesi bir yönden kazançtır. Çünkü defans oyuncusu için tecrübe çok önemlidir. Avrupalılar nüfus kağıdına bakarak transfer yapmıyor. Görüştüğüm kulüpler beni 25 yaşında zannettiklerini söylediler’’ diye konuştu.

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları