İddialara sert yanıt

Sarı kırmızılı kulübün yönetim kurulu, kendilerini transferde yolsuzluk yapmakla suçlayan haberlere yazılı bir bildiriyle tepki gösterdi. G.Saray yönetimi, bazı gazetelerde çıkan ve kendilerini transferde yolsuzluk yapmakla suçlayan haberlere sert tepki gösterdi.

Sarı kırmızılı kulübün yönetim kurulu, yayınladığı yazılı bildiride, "G.Saray'ın adına kimse leke süremez" dedi. Ve şu açıklamayı yaptı:

"Kulübümüzde transferin nasıl yapılacağı belli bir yazılı protokolle saptanmış olup, pazarlık safhasından imza aşamasına kadar bellidir.

Conceiçao'nun transferinde R.Madrid'e para ödenmemiştir. Futbolcu için kulübü bonservis parası talep etmemiş, anlaşma sembolik olarak 1000 Euro üzerinden imzalanmıştır.

Haberi yapan şahıs, hangi hakla, ne sıfatla ve hangi yetkiyle G.Saray Kulübü adına başka bir kulüpten indirim istemiştir? Bu işler TFF temsilcisi görev tarifi içinde bildiğimiz kadarıyla yer almamaktadır.

Röportajda diğer iddialar da tarafımızdan incelenmiş, üzerinde yorum yapmaya bile layık görülmemiştir. Bu iddialar yönetim kurulumuzca atanan ve camiamızın saygın isimlerinden oluşan bir tahkikat komisyonunca araştırılarak, gerçekleri tüm çıplaklığıyla kamuoyunun dikkatine sunacaktır.

Galatasaray Spor Kulübü bu çirkin iftiralar karşısında tüm kanuni haklarını kullanacaktır." 

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları