Kara gün dostu

Özhan Canaydın, kulübümüze yakın tarihte ciddi miktarda parasal destek vermiş.

Galatasarayımız’da üç dönem başkanlık yapan ve son olarak Adnan Polat’ın koltuğa oturmasında önemli bir rol oynayan Özhan Canaydın’ın, sarı-kırmızılı kulübe yakın tarihte ciddi miktarda parasal destek verdiği ortaya çıktı.

Mayıs ayında, vadesi gelen transfer taksitleri ve bazı banka borçları nedeniyle sıkıntılı günler geçiren Başkan Polat ile ekibinin yardımına Canaydın’ın koştuğu öğrenildi. Eski başkanın, cebinden 5 milyon TL vererek yönetime rahat bir nefes aldırdığı ifade edildi.

Adnan Polat’ın yönetimiyle ilgili bazı kaygılar yaşadığı ileri sürülen Özhan Canaydın, verdiği 5 milyon TL’lik destekle hem kara gün dostu olduğunu bir kez daha gösterdi hem de iddiaları adeta yalanladı.

Galatasaray’a olan sevgisini her fırsatta dile getiren Özhan Canaydın, görevde olduğu yıllarda da çok önemli anlaşmalar için şahsi servetini kefalet göstermişti. Ayrıca eski başkanlar Faruk Süren ile Mehmet Cansun da görevde oldukları yıllarda, sıcak para konusunda birçok kez Özhan Canaydın’ın kapısını çalmışlardı.

Geçirdiği ağır hastalığı yoğun tedaviyle atlatmaya çalışan ve Altınoluk’ta dinlenen Canaydın’ın, Galatasaray’a sıkıntılı dönemde bu desteği sağlaması, sarı-kırmızılı renklere olan sevgisinin dışa vurumu olarak gösteriliyor.

Öte yandan Başkan Adnan Polat’ın kısa bir süre sonra Canaydın’ın verdiği 5 milyon TL’yi ödediği bildirildi.
Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları