ÜSTÜNEL'DEN AÇIKLAMA

Futbol Şubesi Sorumlumuz Haldun Üstünel, "Mukavelesi süren futbolcularımız var. Bunlar hakkındaki kesin kararı ise belirli bir zaman ölçüsünde, teknik direktörümüz Frank Rijkaard verecek" dedi.

Galatasarayımızın Futbol Şube Sorumlusu Haldun Üstünel şu an için hiçbir futbolcunun sözleşmesini uzatmayı düşünmediklerini söyledi.

Sarı kırmızılı takımın sezona fırtına girmesi ve henüz hiçbir resmi maçta yenilgi yüzü görmemesi üzerine özellikle basında bir çok futbolcunun sözleşmesinin uzatalacağı şeklinde haberler yer alıyordu. Bu haberler üzerine futbol şube sorumlusu Haldun Üstünel şu an için hiçbir futbolcunun sözleşmesini uzatmalarının sözkonusu olmadığını vurgulayarak, "Biz 3-6 hafta arasındaki performansa bakarak sözleşme yenilemeyiz. Sezonun henüz başındayız. Ortada kazanılmış bir başarı ya da ulaşılmış bir hedef yok. Mukavelesi süren futbolcularımız var. Bunlar hakkındaki kesin kararı ise belirli bir zaman ölçüsünde, teknik direktörümüz Frank Rijkaard verecek. Kewell ya da Nonda ile sözleşme uzatacak olursak, Rijkaard'ın raporuna göre yapacağız. Şimdilik bu konu gündemimizde yok" dedi.

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları