Kontör ve dakikalar sizi bekliyor!

Panathinaikos karşısında Cim Bom coşacak kontörler cebinize yağacak..

Avea'dan gole kontör kampanyası devam ediyor! Arda atacak, Elano atacak kontörler cebinize yağacak... Galatasarayımız 17 Eylül Perşembe akşamı Yunanistan temsilcisi Panathinaikos ile karşı karşıya gelecek.

Bu karşılaşmada Galatasarayımızın Futbol Paketleri'ne abone olan Avea aboneleri gol başına 5 dakika / 15 kontör kazanacak. Avea aboneleri, üyesi oldukları futbol paketleri ile takımlarının haftalık fikstür, puan durumu, anında gol bilgilerine ek olarak maçlar öncesinde ilk 11’i, kulüp haberlerini, ilk yarı, ikinci yarı maç sonuçlarını ve toplu sonuçları cep telefonlarında parmaklarının ucunda bulabiliyor. Ayrıca Avea GS Paketi'ne üye olanlar ek olarak günde 1 adet video haber izleme şansına sahip oluyor. Üstelik 3G hızında, üstelik ücretsiz.

NASIL ABONE OLURUM?

Abone olmak için GS, yaz 9494’e gönder ve pakete abone ol! Takımının Futbol Paketleri'ne Avea WAP sayfasından yada *100# servisi Bilgi menüsünden de abone olabilirsin.

Ücretlendirme:

Avea Futbol Paketleri'nin haftalık abonelik ücreti 1,25 TL, faturasız hatlar için 12 kontördür. Fiyatlara %18 KDV ve %25 ÖİV dahildir.

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları