Mehmet Topuz: "Seve seve gelirim"

Mehmet Topuz'dan, Galatasaray'ın teklifine yeşil ışık. Kayserispor'un yıldızı, kulübünün izin vermesi halinde Cim Bom'a seve seve gidebileceğini söylerken, “Galatasaray'da oynamayı kim istemez ki? Böylesine büyük bir kulübün benimle ilgilenmesinden dolayı gurur duydum. Eğer yönetici büyüklerim izin verirlerse, Galatasaray'a gidebilirim” açıklamasını yaptı.

‘Güzel günlerdi...'

Şu an için sadece Kayserispor'un başarısını istediğini de sözlerine ekleyen Topuz, konuşmasını şöyle noktaladı: “Devre arasının bitimine daha 6 maç var. Kayserispor formasıyla elimden gelenin en iyisini yapmak benim öncelikli görevim. Burada çok güzel günlerim oldu. Ancak yönetimin ve hocamız Ertuğrul Sağlam'ın onayı olmadan Kayseri'den ayrılmam. Dediğim gibi, taraflar anlaşırsa Galatasaray'a giderim. Sonuçta her Türk futbolcusunun hayali büyük kulüplerde oynamaktır.”

‘Zaman gösterecek!'

Cim Bom'un renklerine bağlamak istediği diğer Kayserisporlu yıldız Gökhan Ünal da, son kararı Kayserispor Yönetimi'ne bıraktı. Hedefi olan bir takımda oynadığını dile getiren genç golcü, “Önce Kayserispor gelir. A Milli Takım'a kadar yükselmemde en büyük pay kulübümündür. Ancak zamanın neler getireceği belli olmaz. Tek bir gerçek var, kulübüme para kazandırmadan ayrılmam. Galatasaray çok büyük bir camia. Taraflar anlaşırsa, teklifi değerlendiririm” dedi.

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları