Necati: "Hakan'a şaşıyorum"

Galatasaray ile yollarını ayıran Ümit Karan'ın ağır suçlamalarına hedef olan Hakan Şükür'e bir destek de takım arkadaşı Necati Ateş'ten geldi. Ümit Karan'ın Hakan istediği için gönderildiği iddialarının doğru olmadığını vurgulayan Necati, "Hakan ağabeyin böyle şeylerle ne işi olabilir ki? O da bizim gibi sadece futbolunu oynamaya bakıyor. Bir futbolcu, başka bir futbolcunun gönderilmesini nasıl sağlayabilir? Böyle şey olabilir mi?" diye konuştu.

Hakkını yiyiyorlar
Genç futbolcu, Hakan Şükür'ün sürekli haksız eleştirilere ve suçlamalara maruz kaldığını belirterek, şöyle devam etti: "Gerçekleri konuşmak lazım. Hakan ağabeyin hakkını yiyorlar. G.Saray'da ne olsa hemen Hakan Şükür diyorlar. Artık bunlara bir son vermek lazım. Kimseyi günah keçisi yapmamalıyız. Hakan ağabey de bizim gibi futbolcu. Bu eleştirilere, suçlamalara nasıl dayanıyor, hayret ediyorum."

Efes Pilsen Cup'taki Borussia Dortmund ve Spartak Moskova maçlarında oynadığı futbolu da değerlendiren Necati, "Bu iki maçta Hakan ağabey olmadığı için ileride oynadım. O olduğu zaman biraz daha geride oynuyordum. Hakan ağabeysiz oynamak gerçekten zor. Özellikle kafayla indirdiği toplardan çok yararlanıyorum" ifadesini kullandı.

Takıma takviye şartı
Necati, şampiyonluk için şimdiden konuşmanın yanlış olacağını da belirterek, şöyle konuştu: "Ligin bitmesine daha çok süre var. Ancak takıma takviye yapılması şart. Hocamız bu konuda yöneticilerimizle konuşuyor. Bizim işimiz sahada elimizden geleni yapmak ve yeni bir arkadaşımız aramıza katılırsa onu kucaklayıp Galatasaray’a faydalı olmasını sağlamak’ diye konuştu.

Galatasaray’ın genç golcüsü Necati Ateş, Hakan Şükür ile oynarken daha rahat olduğunu belirterek, ‘Onsuz olmuyor’ dedi. Necati, Belek’teki kamp çalışmalarının iyi gittiğini de ifade ederek, ‘Eksiklerimizi tamamlıyoruz.İkinci yarıda daha iyi olacağız’ diye konuştu. 


İlhan SÖYLER / Hürriyet

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları