O en büyük "transfer"lerimizden biri!

Galatasaray'ın Tirol'u 2-0 yendiği sezonun ilk hazırlık maçındaSabri Sarıoğlu, tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Futbola Çağlayan Akarsu'da başlayan, 11 yaşında şimdi rahmetli olan altyapı hocası Salih Bulgurluoğlu tarafından keşfedilen Sabri, Tirol maçındaki çıkışının sadece bir başlangıç olduğunu söylüyor. 8 yıldır G.Saray'da olduğunu ve Terim tarafından kendisine verilen şansı kullanmaya çalıştığını belirten Sabri, "Hocamı mahçup etmeyeceğim" diyor.

PAF maçında kırmızı kart görüp, Genç Milli maçında da hakemle problem yaşayan Sabri'nin G.Saray altyapısı tarafından kadro dışı bırakıldığını anlatan Terim, genç oyuncuyu iki dakikalık konuşmasıyla ikna etmiş. Kadro dışı kaldıktan sonra Sabri'yi idman için soyunurken gördüğünü anlatan Terim, 'Ona ne yapıyorsun' dedim o da 'idmana hazırlanıyorum' cevabını verdi. Ona giyinmesini ve ailesiyle konuştuktan sanra gelmesini söyledim. Birkaç gün sonra Sabri yanımdaydı. Onunla 1-2 dakika konuştuktan sonra Sabri bugünlere geldi' dedi.

İki senedir Sabri'nin bir çok takım tarafından istendiğini ve hep red cevabı verdiğini vurgulayan Fatih Hoca, 'Onu kimseye vermem. Çünkü kendisine güveniyorum ve inanıyorum. Onun da bunu boşa çıkartmayacağını hissediyorum. Kamplardan sonra kadroyu mutlaka indireceğim ama onu bırakmayacağım' diye konuştu.

Sert vuruşlarımı özellikle Ahmet Genç hocamla 2 ay çalışarak geliştirdim" diyen Sabri ise, kendisine İnterli Okan ve Emre'yi örnek aldığını açıkladı. Sabri, "Neden saçlarınızı kazıttınız?" sorusuna da "İlker,Volkan Glatt ve Sedat'la odada oturuyorduk. Hakan Ünsal ve Arif abiler odamızı bastı. Neye uğradığımızı şaşırdık. Hakan abi bir anda saçlarımızı sıfıra vurdu. Aslında böyle daha iyi oldu. Sıcakta saç sıkıntı veriyor. Biz de kendilerine teşekkür ettik" yanıtını verdi. Fatih Terim ise Sabri için "Mükemmel oynadı. Golden önce direkten dönen şutu da çok iyiydi. Çok koşuyor, rakipleri çıldırtacak kadar çok koşuyor" ifadelerini kullandı.

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları