Papatya falı gibi

Canaydın, Tomas ve İliç'e para ödenmediğini söylüyor. Ama kulaktan kulağa dolaşan bilgi, ödemenin yapıldığı, bu yüzden ikilinin kaldığı şeklinde.

Galatasaray'da Tomas ve İliç konusunun suyu çıktı. Her "ödendi" şeklinde konuşulduğunda yönetim kanadı "ödenmedi" diye itiraz ediyor. Yılan hikayesine dönen ödeme hakkında son noktayı Başkan Özhan Canaydın koydu. Özel görüştüğümüz Canaydın, "Tomas ve İliç'in paralarını ödediniz mi?" sorusuna şu yanıtı verdi: "İkisiyle görüşmeler yaptım ancak para ödemedim. Onların sorunları başka, hallettik. Ödeme söz konusu değil."

Ancak art arda gelişen olaylar bunun tam tersini söylüyor. Öncelikle camiada İliç ve Tomas'a paranın ödendiği, bu nedenle iki oyuncunun gitmekten vazgeçtiği konuşuluyor. Yerli futbolcular bile sıkıntının bu yolla giderildiğini dile getiriyor. Yoksa Sırp ve Hırvat oyuncuların kesinlikle burada kalmayacağı söyleniyor. Hatta iki futbolcuyla Canaydın'ın ağız birliği yaptığı ve para olayını halledip bunu gizli tuttukları söylentisi bile dolaşıyor.

Bu arada önceki gün Tomas ve menajeri Lucci, Başkan Canaydın ile Mecidiyeköy'deki Sportif A.Ş'de buluştu. Ve başkan resti çekti. Menajerlik parası ve Tomas'ın alacağını isteyen Lucci'ye, "Nisan'a kadar kimseye para ödemeyeceğiz. Tomas istiyorsa gidebilir. Kimseyi zorla tutmuyoruz" dedi. Bu cevabın üzerine menajer ve futbolcu 5 dakika başbaşa görüştü. Ardından Canaydın'ın odasına girdiler. Yapılan gizli görüşmede bir şekilde anlaşma sağlandı. Tomas'ın sezon sonuna kadar kalacağı öğrenildi.

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları