Para yok

G.Saray Başkanı, Gerets, antrenör Erdal Keser ve takım kaptanı Hakan Şükür’le yaptığı toplantıda, "Durumumuz ortada. Bu zorluğu atlatmamız en fazla 2 ay sürer. Marta kadar kimse para beklemesin" dedi.

Yaşadığı ekonomik sıkıntı nedeniyle futbolcularına para ödeyemeyen G.Saray’da kulüp başkanı Özhan Canaydın’dan acı itiraf: "Üzgünüm para yok. Marta kadar kimsenin bir beklentisi olmasın." Özhan Canaydın, teknik direktör Eric Gerets, antrenör Erdal Keser ve takım kaptanı Hakan Şükür’le yaptığı toplantıda, içerisinde bulundukları kara tabloyu gözler önüne sererken, açık konuştu. Canaydın’ın şu ifadeleri kullandığı öğrenildi: "Durumumuz ortada. Önümüzü göremediğimiz için zor durumdayız.

Herkesin bu durumu görmesi ve kabullenmesi şart. Marta kadar kimse para beklemesin. Yabancı oyuncular dahil, gitmek isteyen varsa, kendi bilir. Kimseye kal diyemem. En geç sezon sonuna kadar herkes parasını alacak. Ancak şu anda bir beklentiniz olmasın. Hepiniz yeteri kadar mücadele ediyorsunuz. Durumumuz ortada. Bu zorluğu atlatmamız en fazla 2 ay sürer. Sezon sonuna kadar paraların ödenmesi için elimizden gelen çabayı göstereceğiz."

Büyük eleştirilere neden olan karşılıksız çek konusuna da değinen Özhan Canaydın’ın, "Ödeme beklediğimiz bir yer vardı. Çok güvendiğimiz için bu yüzden çek kesmiştik. Ancak bu konuda sıkıntı çektik. Ben de bu duruma çok üzüldüm" dediği öğrenildi. Kaptan Hakan Şükür’ün görüşme sırasında Özhan Canaydın’a, "Üzülmene gerek yok başkanım. Biz idare ederiz. Bu sorunu aramızda çözeriz. Daha önce de böyle günler yaşadık ve direndik" dediği ve sorun yaşanmayacağı sözünü verdiği belirtildi.

Özhan Canaydın’ın ayrıca kendi katkısı ve arayışıyla mart ayına kadar, maç başına prim ödemeleri yapma sözü verdiği öğrenildi. Gerets ve Hakan Şükür’e kulübün içerisinde bulunduğu durumu açık açık anlatan Canaydın’ın konuşmasının ardından Belçikalı teknik adamın ve takımın tecrübeli oyuncularından Hasan Şaş’ın, "Sezon sonuna kadar dayanacağız" dedikleri ortaya çıktı. Bu görüşmeden takımdaki diğer futbolcuların da haberdar olduğu belirtildi.

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları