Plesan'a isyan var!

Sarı kırmızılı oyuncular, "Bu takımda oynayan hangi futbolcudan fazlası var ki, Plesan’ı getiriyorlar. Eğer futbolcu transfer edilecekse bu kendini kanıtlamış bir yıldız olmalı. Bu takımda Plesan’dan daha iyileri var" dedi.

Hagi hiç gülmüyor!

G.Saray, Antalya'ya umutlu ve mutlu gelmişti. Hedef ikinci yarıya en iyi şekilde hazırlanmak ve beklenen şampiyonluğa ulaşmaktı. Ancak Hagi, Belek'e adım atılır atılmaz yine suskun, yine suratı asıktı. Bir şeyler ters gidiyordu. Kimine göre ödenmeyen paralar, kimine göre bir türlü takıma katılamayan Plesan'dı. Bu sıkıntının üstüne sarı kırmızılı taraftarların Efes Cup'taki ilk maçta yönetimi protestosu saklı duyguları ayyuka çıkardı.

Necati'nin tepkisi

Borussia Dortmund maçında taraftarların ellerinde ki "10 numara" pankartı bir türlü alınamayan Plesan'in isyanı olurken, protestolarla başlayan ve protestolarla biten karşılaşmanın ardından sarı kırmızılı camiayı ikinci bir sürpriz daha bekliyordu. Bu maç sonrası Necati, mikrofonlara tribünlerdeki ‘10 Numara’ olayına gönderme yaparak söyle dedi: "Nereden çıktı bu 10 numara. Takımı 10 numara mı şampiyon yapacak?’

Gerçek üzücüydü

Bu isyana Volkan da katılıyordu, maç sonrası. Taraftar ve futbolcuların tepkileri sonrası Gheorghe Hagi'nin tavrı merak ediliyordu. Ancak Rumen çalıştırıcı basın toplantısına gelmedi. Soyunma odasından çıktı, yine keyifsizliğini kamufle eden ifadeyle takımın otobüsüne gitti. Hagi’nin bu tavrı üzerine, ‘Takımın oyununu beğenmedi, futbolculara kızdı ’ yorumları yapıldı. Ne var ki, gerçek biraz daha derinde ve biraz daha ürkütücüydü.

Şok sözleri öğrendi

Futbolcuların aralarında Plesan hakkında yaptıkları olumsuz konuşma Hagi’ye ulaşmıştı. Oyuncular, "Bratu geldi, uyum sağlayamadan gitti. Plesan’da da aynı şey yaşanacak. Bu takımda oynayan hangi futbolcudan fazlası var ki, Plesan’ı getiriyorlar. Eğer bir futbolcu transfer edilecekse bu kendisini kanıtlamış bir yıldız olmalı. Bu takımda Plesan’dan daha iyileri var’ derken, bu sözler de şampiyonluk kovalayan Hagi'yi kızdırmıştı. 
 

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları