Polat: "Beni de şok etti!"

Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Adnan Polat, 3-3'lük Konyaspor beraberliğinin herkes gibi kendisini de şok ettiğini söyledi.

Karşılaşmanın ardından yönetim kurulu üyeleri, yaklaşık 1 saat protokol tribünü arkasındaki salondan çıkmazken, daha sonra basın mensuplarının karşısına çıkan Adnan Polat, sonuçtan dolayı üzgün olduklarını söyledi.
Polat, Konyaspor karşısında farklı skorla galip gelmeyi beklediklerini kaydederek, ''Açıkçası bu sonuç herkes gibi beni de şok etti. İlk 60 dakikada futbol adına herşeyi yaptık. Ama daha sonra orta sahada üstünlüğü rakibimize kaptırdık. Şanssız da goller yedik'' dedi.

Bir gazetecinin ''Oyunun sıkıştığı dakikalarda oyunu değiştirecek müdahaleler yapılamaz mıydı?'' sorusuna Polat, ''Teknik olarak gerekli değişikliklerin yapılması gerekirdi'' yanıtını verdi.

Konyaspor maçına bir dönüm noktası olarak baktıklarını da anlatan Polat, ''Bu maçta kötü gidişimize 'dur' diyeceğimizi düşünüyorduk ama olmadı. 3 maçta 9 gol yedik. Tarihimizde yoktur herhalde. Ligdeki 8 maçımızda 13 puan kaybımız olmamalıydı'' diye konuştu.

Öte yandan kulüp yönetim kurulu üyesi Fatih Gökşen ise yaşanılan kötü günlerde teknik direktör Erik Gerets'in arkasında olduklarını vurguladı.

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları