Polat'tan Gerets'e sitem

Galatasaray Başkan Yardımcısı Adnan Polat maç sonrası Teknik Direktör Eric Gerets'e hem destek verdi hem de sert mesajlar yolladı. Yönetim kurulu olarak idari açıdan üzerlerine düşen görevleri yerine getirdiklerini belirten Polat, "Bizim beklentimiz oyuncularımızın ve teknik heyetimizin de tüm vecibelerini yerine getirmesi. Her şeyin bir limiti var. Sonsuza kadar böyle gitmez" diyerek oyuncular ve Gerets'e gözdağı verdi.

Adnan Polat, sarı - kırmızılı takımın iyi futbol oynamadığını vurgulayarak, "Normalde yenmemiz lazımdı. İlk yarım saatteki pozisyonları değerlendirebilsek, 3-4 gol bulabilirdik. Zaten yediğimiz gol de ofsayttı, ama hem beceriksizlik, hem de şanssızlık bugün üzerimizdeydi. Bir çare bulmamız lazım" dedi.

Gerets ile yola devam edeceklerini de kaydeden Polat, PSV'ye karşı çarşamba günü aynı futbolu oynamaları halinde çok kötü bir sonuç alacaklarını da söyledi.

Başkan Yardımcısı Adnan Polat, "Eğer PSV'ye karşı da böyle oynarsak çok kötü bir sonuç alırız, ama o maçın havası mutlaka farklı olacaktır" ifadelerini kullandı.

Bu arada Başkan Özhan Canaydın son 10 dakikayı izlemeden stadı terk etti.

 

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları