Potada hedef ilk dört!

Galatasaray Erkek Basketbol Takımı Antrenörü Murat Özyer, yeni kurulan bir takım olarak hedeflerinin lig sonunda ilk 4'e girmek olduğunu söyledi.  Özyer, AA muhabirine yaptığı açıklamada, böyle bir hedefin yeni bir takım için zor olduğunu ifade ederek, ''Bu sezon ilk 4'e girmeyi hedef olarak koyduk. Önümüzdeki sezon da Galatasaray ile Avrupa Kupası'nda mücadele etmek istiyoruz'' dedi.

Ligdeki takımların büyük çoğunluğunun yabancı oyuncularını kadrolarına kısa zaman önce dahil etmesinin, takım organizasyonlarına etki yaptığını dile getiren Murat Özyer, ''Bu nedenle kimin kimi yeneceği belli olmuyor. Bu sezon ligin nasıl bir gidişata sahne olduğunu kestiremiyorum. Bunu kendi takımımda da görüyorum. İnişli çıkışlı oyunlar oluyor'' diye konuştu.

Özyer, farklı sponsorların ligdeki takımlara destek vermesinin ve ligin isminin değerinin ortaya çıkmasının sevindirici gelişmeler olduğunu da kaydederken, bu sponsorlukların karşılığını iyi ve kaliteli basketbol ortaya koyarak vermelerinin gerektiğini anlattı.

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları