Projeler devam edecek

Başlattığı kampanyayla UEFA’ya bugün ödenecek paranın toplanmasında önemli rol oynayan Adnan Polat, yeni projelere hazırlanıyor 

İlk defter kapanıyor

Galatasaray’da Adnan Polat’ın başlattığı destek kampanyası ilk meyvesini verdi. Galatasaray, 48 saat içinde toplanan paranın bir kısmını UEFA’ya göndererek, davalık olduğu Sphear dosyasını bugün kapatıyor. Hatırlanacağı gibi UEFA’nın, 1 milyon 300 bin dolarlık borcun ödenmemesi durumunda Galatasaray’ın 6 puanını silebileceği bildirilmişti. Bugün yatırılacak parayla hem kulübün itibarı kurtulacak, hem de kapıda bekleyen büyük tehlike aşılacak.

Projeler devam edecek

İlk etapta televizyon aracılığıyla tüm üyeleri göreve davet eden Adnan Polat’ın, 12 milyon doları topladıktan sonra da girişimlerini sürdüreceği öğrenildi. 100 bin dolarlık kampanyanın hedefe ulaşmasının ardından yüksek rakamlı bağışların toplanması için yeniden harekete geçilmesi bekleniyor. Polat ve arkadaşlarının, kulübün önde gelen işadamlarını tek tek ziyaret edeceği ve 1 milyon dolarlık yardım kampanyasına katılmalarını rica edeceği bildirildi.

Herşey Cim Bom için

Polat, ihtiyaç duyulan paranın yaklaşık 50 ile 60 milyon dolar olduğunu dile getirdi. İşadamı Nevzat Kalkavan ile birlikte 1 milyon dolarlık kampanyaya katılan ilk isim olan Polat, “Şu anda toplanan parayı bilmiyorum.
Banka hesaplarına bakmadım.

Bu kampanyayı tüm Galatasaraylılar ciddiye alsın, bu bana ya da herhangi bir kişiye ait bir kampanya değil. Tek hedef Galatasaray’ın içinde bulunduğu sıkıntıları aşmak” dedi.

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları