Ribery’den servet gelecek!

Galatasaray’da ortaya koyduğu müthiş performansla bir anda taraftarın sevgilisi haline gelen ancak alacaklarının ödenmediğini bahane ederek kulüpten kaçarcasına ayrılan Ribery, Arsenal’in kıskacında... Sözleşmesini tek taraflı feshedip, Fransa’nın Marsilya takımına transfer olan Ribery için tam 26 milyon Euro’yu gözden çıkaran Arsenal’de, özellikle Fransız teknik adam Arsene Wenger’in, bu transferi çok istediği ve İngiliz yöneticilere baskı yaptığı belirtildi.

Kulüpler takipte...
Marsilya ile 2010 yılına kadar mukavelesi bulunan Ribery için Bayern Münih ve Real Madrid’in de takipte olduğu bildirildi. Bu gelişmelerin Galatasaray’ı ilgilendiren tarafı ise, transferin gerçekleşmesi halinde Cim Bom’un kasasına hatırısayılır bir paranın girecek olması. Halen FIFA’nın, Ribery dosyası ile ilgili vereceği kararı bekleyen Galatasaray Yönetimi, Sarı-Kırmızılı kulübün lehine çıkması halinde 5 ile 10 milyon Euro arasında parayı kasasına koymayı başaracak.

‘Galatasaray haklı’
Sarı-Kırmızılı kulübün yurtdışındaki önemli davalarını takip eden hukukçu Etem Postacıoğlu, FIFA’dan, Galatasaray’ın lehine karar çıkacağından emin. Birkaç hafta içerisinde FIFA’nın kesin kararını açıklayacağına inandığını dile getiren Postacıoğlu, “Heyet 30 Mayıs’ta bizim konuyu görüşmek üzere toplanmıştı. 5 ay içinde karar açıklanır. CAS’a gidilirse, süreç 1 yıl daha uzar. Ama bir gerçek var ki, Galatasaray bu davada en haklı konumda bulunan taraf” diye konuştu

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları