"Sadece Terim’e hesap veririm!"

Galatasaray'ın genç yıldızı hakkında çıkan eleştirilere yanıt verdi: "Futbolcuyu futboluyla eleştirmek gerekir, özel hayatı ile değil. Ben, ne yapıp yapmayacağım konusunda sadece hocamdan izin alırım" dedi.

Volkan, Galatasaray'a Kocaelispor'dan geldi. Performansı ve çalışkanlığı sonrası önce Fatih Terim'in sonra da Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş'in gözüne girdi. Almanya'da doğan ve 5 yaşında sokaklarda top koşturmaya başlayan genç futbolcu, şunları söyledi: "Benim için futbol bir tutkuydu. Galatasaray'a gelmek en büyük isteğimdi, o da oldu. Ama Milli Takım'a seçilmem benim için ayrı bir başarı."

Volkan sıkıntılarını ise şöyle dile getirdi: "Biz Almanya'daki üçüncü kuşak Türkleriz. Yetişme tarzımız farklı. Türkiye'de bazı kafaların değişmesi lazım. Futbolcuyu futboluyla eleştirmek gerekir, özel hayatı ile değil. Herkesin bir yaşam tarzı var. Futbolcunun özel hayatı olmaz diye bir şey yok. Buna kimsenin karışmaması gerekli. Benim sorumlu olduğum tek yer saha ve formamdır. Ben, ne yapıp yapmayacağım konusunda sadece hocam Fatih Terim’den izin alırım. Kısa zamanda Türkiye'de de kafalar değişecek. O zaman ilişkiler daha sağlıklı olacak." 

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları