"Saracoğlu Stadı kaçak"

Galatasaray Başkan Yardımcısı Adnan Polat, Fenerbahçe'yi, Seyrantepe projelerini engellemeye çalışmakla suçladı, "Kalamış ve Saracoğlu Stadı'nın kaçak olduğunu kamuoyuna açıklayıp, takipçisi olacağız" dedi

Adnan Polat, Fenerbahçe Başkan Vekili Nihat Özdemir'in, "Şükrü Saracoğlu Stadı'nı kendimiz yaptık. Galatasaray'a Seyrantepe projesi için katkı sağlanırsa devletten 85 milyon dolar talep edeceğiz" sözlerine Galatasaray A.Ş.'de düzenlediği basın toplantısında sert karşılık verdi. Polat, sarı - lacivertli kulübün, Seyrantepe projelerine engel olmaya çalıştığını belirterek, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı ve Kalamış Tesisleri'nin kaçak olduğunu iddia etti.

Fenerbahçe'nin kendi işine bakması gerektiğini kaydeden Adnan Polat, "Devletten 70-80 milyon dolar istiyorlar. Devletin Fenerbahçe'ye borcu mu var! Sürekli Seyrantepe'yi engellemeye çalışıyorlar. Biz de onların devlette olan ilişkilerini takip edebiliriz. Kenan Evren Lisesi'ndeki eğitim yerini ticarete çevirmeye çalışıyorlar. Kalamış tesisleriyle Saracoğlu Stadı'nın kaçak olduğunu kamuoyuna açıklayıp, takipçisi olacağız. Sonuçta Seyrantepe, devlet ile karşılıklı ticari iş alışverişidir. Devlet bize stat yapıyor, karşılığını da alıyor. Onlar da versinler Saracoğlu Stadı'nın yerini devlete, devlet de onlara Samandıra'da bir stat yapabilir. Onların açıklarının çoğunu biliyoruz, ama nezaket gereği ağzımızı açmadık. Üstümüze gelirlerse, bizim de diyecek bir şeylerimiz var" diye konuştu.

Adnan Polat kendisine, "Futbolu bilmiyor" diyen eski sportif direktör Bülent Tulun'un açıklamaları için ise "Bu şahsa cevap vermeyi kayda değer bulmuyorum" yorumunu yaptı.

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları