Sert uyarı işe yaradı

Kasımpaşa maçının ilk yarısında oynanan oyundan fena halde rahatsız olan teknik direktörümüz Frank Rijkaard neredeyse ilk 45 dakikayı zor tamamladı ve devre arası gerekli uyarıyı yaptı.

Avrupa yorgunu Galatasaray, pazartesi günü oynadığı Kasımpaşa maçını kazanarak ligde yakaladığı seriyi devam ettirmek istiyordu. Ancak sarı kırmızılılar karşılaşmanın ilk yarısında tanınmayacak haldeydi.

Bu durumdan fena halde rahatsız olan teknik direktörümüz Frank Rijkaard da neredeyse ilk 45 dakikayı zor tamamladı ve devre arası gerekli uyarıyı yaptı.

Soyunma odasına girer girmez futbolcularına sert bir konuşma yapan Hollandalı çalıştırıcı, “Hedefi olan takım böyle oynamaz. Bu mücadele bize yakışmıyor. İkinci yarı bizim için ayrı bir maç olacak. İlk yarıyı oynanmamış gibi düşünün ve santra ile birlikte maç bizim için yeniden başlasın. Şimdi sahaya çıkın ve kazanın” dedi. Nitekim Rijkaard’ın bu uyarısı da hemen kendini gösterdi. Bambaşka bir kimliğe bürünen sarı kırmızılı takım, girdiği çok sayıda pozisyon ve attığı 3 golle maçı koparmayı bildi.
Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları