Sıcak gelişme!

Tomas’ın menaceri Luigi Sorretino G.Saray'a rest çekti: "Ya futbolcumun alacaklarını ödeyin ya da ben oyuncumu başka bir kulübe götüreyim" 
 
Mali sorunlar nedeniyle zor günler geçiren Galatasaray’da dün çok önemli bir gelişme yaşandı. Devre arasında alacaklarını tahsil edemediği için Iliç’le birlikte Antalya kampına bir gün gecikmeli katılan ve yaşadığı rahatsızlığı her fırsatta dile getiren Stjepan Tomas için menacer Luigi Sorretino İstanbul’a geldi.

Hırvat yıldızın rahatsızlığının zirveye çıkması nedeniyle apar topar Türkiye’ye geldiği öğrenilen İtalyan menacer, sportif direktör Bülent Tulun’la yaptığı görüşmede rest çekti. Sorretino’nun futbolcusunun yaşadığı rahatsızlığı Tulun’a açık bir dille ilettiği bildirildi.

"Bir çok teklif var"

Görüşmede Tomas’ın profesyonelliğinden bahseden ve iyi bir performans sergileyebilmesi için kafasının rahat olması gerektiğini söyleyen İtalyan menacerin, toplantının sonunda keyifleri kaçıracak bir öneri yaptığı öğrenildi. Sorretino’nun, “Daha fazla beklemek istemiyoruz. Ya bir an önce Tomas’ın alacaklarını ödeyin, ya da futbolcumu Avrupa’da bir başka kulübe götüreyim. Bir çok teklif var. Eğer böyle gidecekse, Tomas’ın Galatasaray’dan ayrılması daha iyi olur” dediği ileri sürüldü. Bu konuşmanın ardından Tulun, ödeme yapılacağı garantisini vererek, İtalyan menaceri ikna etti.

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları