"Sıkıntımız son vuruşlar"

Teknik Direktörümüz Michael Skibbe, Denizli’den 3 puanı alıp dönmek istediklerini söyledi.

Teknik Direktörümüz Michael Skibbe, Denizli’den 3 puanı alıp dönmek istediklerini söyledi. Alman çalıştırıcı, "İyi bir konsantrasyonla mücadelemizi verdikten sonra, 3 puanı alıp dönmek istiyoruz. Son vuruşlarda başarılı olmamız gerekiyor. Bizim sıkıntımız o. Özellikle o pozisyonlarda daha dikkatli olmamız lazım" dedi.

GS TV’deki röportajında Sivasspor ile oynayacakları kupa rövanşına da değinen Alman çalıştırıcı, agresif oynamaları ve gol pozisyonları yaratıp, bunları değerlendirmeleri gerektiğini belirtirken, "Takımımız iyi bir gününde, Sivas’ta da olsa galip gelebilecek güçte" diye konuştu.

Sakat futbolcuların durumunu anlatan Skibbe, "Servet ve Nonda ile Denizli maçında beraber olabileceğiz. Linderoth’u da bu maçın kadrosunda görebiliriz. Kewell için 3 hafta beklememiz gerekecek. Hasan Şaş’ın topla çalışmalara başlaması da sevindirici" ifadesi kullandı.

Skibbe, Sivasspor ile oynanan lig maçında Ümit Karan’ın atılmasıyla ilgili, "Ümit’e verilen kırmızı kartı ve bunun sebebi olan küfürü ben kabul etmiyorum. Kesinlikle Ümit’in değil, yan hakemin hatalı olduğunu düşünüyorum" dedi.
Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları