"Sözümüzü tutmalıyız"

G.Saray'da son günlerde transfer edilecek futbolcular ve yöneticiler arasındaki ufak tefek tartışmalar gündemi oluştururken, başkan Özhan Canaydın, rotayı başka yöne çevirdi, başarı bekledikleri ve her zaman destek oldukları oyuncularının alacaklarını yönetim kurulunda masaya yatırdı.

Başkan, yönetim kurulunda, "Bugünlerde transferden çok futbolcularımızın alacaklarını konuşmalı ve çare aramalıyız. Her ne olursa olsun onların paralarını bir kaç gün içinde ödemeliyiz" dedi.

Canaydın, sözlerini şöyle sürdürdü: "Hepinizin kulüp için gerektiğinde neler yapacağınızı çok iyi biliyorum. Yıllardır aynı sıkıntıyı çekiyoruz. Kendi futbolcumuzun parasını ödedikten sonra, transfer yapmalıyız. Ne olursa olsun ikinci yarı başlamadan bu işi bitirmeliyiz. Hepinizin bu konuda seferber olmasını istiyorum. Futbolcularımıza verdiğimiz sözleri tutmalıyız.

Bir bütün olalım
Geldiğimiz günden beri aynı sıkıntıyla yatıp kalkıyoruz. Bir çok problemi çözdük. Bunu da hep birlikte aşacağız. Her türlü fedakarlığı yapmalıyız.

Herkesin emeğinin karşılığını vermeliyiz. Kulüpte kimsenin parasının kalmayacağını biliyoruz. Sizden en zor günlerde bir bütün olmayı istiyorum. Bu sorunu çözene kadar ilk hedefimiz borçları ödemek olacaktır. Transfer ikinci planda kalacak."

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları